Semnarea contractelor de finanțare pentru comunele Ograda și Mărculești


Astăzi, 04 martie 2019, începând cu ora 10:00, în foaierul Sălii de festivităţi “Europa” a Consiliului Judeţean Ialomiţa, a avut loc conferinţa de presă privind semnarea contractelor de finanţare din cadrul Programului Judeţean de Dezvoltare Locală.

În acest context, domnul Victor Moraru, preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa împreună cu domnul Daniel Ganea, director Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa (A.D.I.), alături de domnul Badea Lilian – primarul comunei Ograda, domnul Ciriblan Romeo Sorin – primarul comunei Mărculeşti, au semnat contractele de finanţare care au ca obiect realizarea unor investiţii de infrastructură de interes local, vizând diferite domenii specifice astfel:

- U.A.T. Ograda îşi propune amenajarea de grup sanitar la şcoala gimnazială cu clasele I-IV din comuna Ograda. Valoarea totală a proiectului este de 251.915,25 lei, din care autoritatea finanţatoare contribuie cu suma de 193.371,17 lei, contribuţia beneficiarului fiind de 58.544,08 lei.

- U.A.T. Mărculeşti îşi propune dotarea Școlii gimnaziale “Alexandru Rădulescu”, din comuna Mărculeşti, cu grupuri sanitare. Valoarea totală a proiectului este de 212.481,34 lei, din care autoritatea finanţatoare contribuie cu suma de 169.981,78 lei, contribuţia beneficiarului fiind de 42.499,56 lei.

Judeţul Ialomiţa, prin Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Ialomiţa îşi propune să sprijine proiectele de infrastructură de interes local, de dimensiuni reduse ca volum, care nu îndeplinesc criteriile de eligibilitate din cadrul altor programe de finanţare nerambursabilă.

Share:

Rămâi conectat cu noi!

Comunicate de presă

Newee Slobozia